Τηλ.::
Κίνα Μαξιλάρι ύπνου αφρού μνήμης κατασκευαστής
Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.

Επικυρωμένοι μαξιλάρι αφρού μνήμης ISO9001& BSCI/κατασκευαστής μαξιλαριών

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.

Η βιομηχανική Co. τεχνολογίας της Lian DA Shenzhen, ΕΠΕ ασχολείται κυρίως με το μαξιλάρι αφρού μνήμης, το στρώμα και άλλα σχετικά εγχώρια υφαντικά προϊόντα μαξιλάρι εδρών αφρού μνήμης, μαξιλάρι λαιμών αφρού μνήμης, οσφυικό μαξιλάρι και άλλα σχετικά γραφείο/προϊόντα αυτοκινήτων προϊόντα προσοχής μητέρων και μωρών πολυμερή υλικά, κ.λπ.

 

Με την πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης ISO9001, η επιχείρηση της Lian DA έχει περίπου 250 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 8 επαγγελματιών Ε&Α, 5 QC προσωπικό, και 30 πωλητές με τα ενθουσιώδη πνεύματα υπηρεσιών. Το εργοστάσιο 20000 τετραγωνικός-μετρητών μας είναι κύριο 5 αυτόματων PU αφρίζοντας γραμμών, 54 αυτόματες ράβοντας μηχανές, και 2 ημιαυτόματες συσκευάζοντας γραμμές, με μια ετήσια παραγωγή πάνω από 1200000 μαξιλαριών/μαξιλαριών. Μέσω των δεκαετιών εμπειρίας στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις, έχουμε καθιερώσει ένα μιας στάσης σύστημα υπηρεσιών που κυμαίνεται από το σχέδιο ως την παράδοση.

 

Σαν κύριο κατασκευαστή σε αυτήν την βιομηχανία, έχουμε σφυρηλατήσει τις στενές συνεργασίες με πάνω από 400 επιχειρήσεις πέρα από τον κόσμο. Η έμφασή μας «στην ποιότητα, τιμή, υπηρεσία» έχει κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση. Ανυπομονούμε να επιτύχουμε περισσότερων μαζί με σας!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Lian DA

Αριθμός Υπαλλήλων : 250~300

Ετήσιες πωλήσεις : 2000-3000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Από την καθιέρωσή της το 2002, η relenting αναζήτηση της Lian DA για την πραγματοποίηση των αποστολών μας έχει χαρακτηριστεί μέχρι 15 έτη προσπαθειών και προσπάθειας. Το 2015, η Lian DA έγινε η όνειρο-επιδιώκουσα βάση ταξιδιών Alibaba, και η διασυνοριακή βάση επίδειξης ηλεκτρονικού εμπορίου B2B. Σταθερά πιστεύουμε ότι μια επιτυχής επιχείρηση είναι όπως μια μεγάλη οικογένεια και μόνο με τις ενωμένες προσπάθειες, την ειλικρίνεια και την πλήρη συνεκτική δύναμη, μπορεί εμείς τα άτομα και η επιχείρηση να επιτύχει τη μεγαλύτερη επιτυχία.

υπηρεσία της εταιρίας

Η Lian DA παρέχει τους πελάτες τη μιας στάσης υπηρεσία, από την Ε&Α, στην παραγωγή, στην παράδοση, και στις υπηρεσίες μεταπώλησης, με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. 

Ομάδα επιχείρησης

Η νέα σφριγηλή ομάδα μας είναι πλήρης της ενέργειας, των ονείρων, της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας. Απαιτούμε discreetness στις εργασίες και την τελειότητα για κάθε βήμα. Έχουμε τους ιθύνοντες που τολμούν να δοκιμάσουν όλα αρχικά και τα σφριγηλά νέα elites που μπορούν πλήρως να παρουσιάσουν ταλέντα τους.

Main Products

  1. Κύριο Products.pdf

                         2. Κάθισμα Cushion.pdf αφρού μνήμης

3. Ταξίδι Pillow.pdf

Shenzhen Lian Da Technology Industrial Co., Ltd.
Κτήρια 31-37, περιοχή Β, Shangcun Yuanshan IND. Πάρκο, Gongming, ShenZhen, Guangdong, Κίνα 518106
Τηλ.::86-755-2989-2313
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Memory Foam Sleep Pillow προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 ergonomic-memoryfoampillow.com. All Rights Reserved. Developed by ECER